top of page

Din egen røykte bacon

 

 

Røkt bacon er smakfull tradisjonsmat som alle kan lage.

Før røyking må man salte og deretter tørke kjøttet. Salting og tørking er den tradisjonelle måten å tilberede kjøttet på før det henges til røyking. Videoene viser prosessen med lakesalting av tynnribbe, gir tips om hvor lenge den skal ligge i salt, tørkingen før røyking og selve røykeprosessen. 

I Hobbyrøykeriet Normann henger du tynnribben til tørk før røyking, og deretter kan du starte røykeprosessen ved hjelpt av den unike røykutvikleren.

God røyking!

Lakesalting bacon

Lakesalting bacon

Se nå
Røyking av bacon

Røyking av bacon

Se nå
Bacon ferdig røykt

Bacon ferdig røykt

Se nå

Matrøyk AS

Org.nr. 986507175MVA

Tlf: 46 91 46 91 e-post; post@matroyk.no

  I samarbeid med Via Færder AS, Nøtterøy (produksjon og vareforesendelser)

Personvern

Hobbyrøykeriet Normann og Røykutvikleren er internasjonalt design-beskyttet gjennom i "The International Bureau of the World Intellectual Property Organization (WIPO)" med registreringsnumrene DM/206323 og DM/209831. Kopiering av produktene er ikke tillatt.

Våre produkter er under stadig utvikling og fornying. Vi tar derfor forbehold om produktendringer som kan fravike presentasjonene og bildene både i nettbutikken og på hjemmesiden.

bottom of page